Σπίτι Ενεργειακής Απόδοσης (Μπετόν)

Η EasyHome εξέλιξε τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης, χρησιμοποιόντας έτοιμες μονωμένες φόρμες καλούπια ή Insulated Concrete Forms (ICF) όπως είναι γνωστές, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην παγκόσμια οικοδομική τέχνη.

Στην κατασκευή ενεργειακών σπιτιών από μπετόν, το ICF είναι μία μοναδική πατέντα και κερδίζει συνεχώς έδαφος σε σύγκριση με άλλες μεθόδους χτισίματος, λόγω της ασύγκριτης ευκολίας, της ασφάλειας και του οικονομικού κόστους κατασκευής. Οι μονωμένες φόρμες (ICF) στα σπίτια από μπετόν της EasyHome είναι πλήρως ευπροσάρμοστες, επιτρέποντας τον ελεύθερο σχεδιασμό και την κατασκευαστική ευκαμψία, καθιστώντας τα σαφώς ανώτερα των παραδοσιακών μεθόδων καλουπιού.

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής ενός σπιτιού από μπετόν με Easy-Form είναι πολλά και επίσης σημαντικά:
 

  • Οικονομία ενέργειας (Ενεργειακής Απόδοσης) 
  • Ανώτερη θερμική μόνωση 
  • Αντισεισμικότητα 
  • Ασύγκριτη ακουστική μόνωση 
  • Πυρίμαχοι τοίχοι
  • Ανθεκτικά στη μούχλα και την υγρασία 
  • Ταχύτητα και ευκολία στην κατασκευή σπιτιών ενεργειακής απόδοσης από μπετόν
     

Ένα ενεργειακό σπίτι από μπετόν της EasyHome κοστίζει φθηνότερα από μία συμβατική κατασκευή. Η επένδυσή σας θα αποδώσει ακόμα περισσότερο στην οικονομία ενέργειας στην άνεση και στην ασφάλεια. Η εξοικονόμιση ενέργειας τόσο σε ψύξη όσο και σε θέρμανση μπορεί να ανέλθει και στο 78% σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές σπιτιών. Αυτή η εξοικονίμηση ενέργειας είναι και η βάση για ένα βιοκλιματικό σπίτι. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο σπίτι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Η EasyHome δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και καταλληλότερα υλικά, για ΚΕΡΔΟΣ στην ενέργεια.

Menu Category: 
κατασκευές
Εικόνα: