Τα έργα μας

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές υψηλής αντοχής και αντισεισμικότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στους πιο αυστηρούς όρους δόμησης, όπως αυτοί καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς, υπουργεία και αρχιτεκτονικές επιτροπές. Η εταιρία έχει να επιδείξει μία μεγάλη γκάμα κατασκευών, σε σχέδια και υλικά που συνεχώς εξελίσσονται για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη των απαιτήσεων και αναγκών κάθε πελάτη. Στα πλαίσια του σεβασμού προς την οικιστική παράδοση κάθε περιοχής και τους οικιστικούς όρους δόμησης όπως αυτοί καθορίζονται από τα αρμόδια πολεοδομικά γραφεία, η εταιρία μας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και σε συμφωνία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Menu Category: 
κανονική σελίδα

Σπίτι Ενεργειακής Απόδοσης (Μπετόν)

Η εταιρεία EasyHome χρησιμοποιεί ένα μοναδικό τρόπο δόμησης για προκατασκευασμένα (προκατ) σπίτια ενεργειακής απόδοσης από μπετόν με έτοιμες μονωμένες φόρμες καλούπια ή Insulated Concrete Forms (ICF) όπως είναι γνωστές, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην παγκόσμια οικοδομική τέχνη.

Προκατασκευή

Τα σωστά προκατασκευασμένα (προκάτ) ξύλινα σπίτια είναι τα καθολικά, απόλυτα σπίτια για να ζεί κανείς.

Τα ξύλινα σπίτια EasyHome πληρούν όλα τα Καναδέζικα standards. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ενός προκατασκευασμένου (προκατ) σπιτιού από ξύλο είναι οικολογικά, πιστοποιημένα και φέρουν το όνομα επωνύμων οίκων που έχουν καθιερωθεί και ξεχωρίσει στην αγορά για την άριστη ποιότητα τους.

Πέτρινο Σπίτι

Η εταιρεία EasyHome μπορεί να κατασκευάσει εξ ολοκλήρου πέτρινα σπίτια από εξαιρετικής ποιότητας χτιστόλιθο, κατάλληλο για αναπλάσεις και διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, μονοκατοικίες και συγκροτήματα τουριστικών κατοικιών.

Έργα υπό κατασκευή

Η εταιρεία EASY HOME σας παρουσιάζει τα έργα της, που βρίσκονται στη διαδικασία κατασκευής, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παρακολούθήσετε την πρόοδο των εργασιών.